Gott Nytt År 2020 !

 
    Detta blir 2019 års sista jag skriver för detta år. Jag har haft min blogg i många år. När vi bott på Cypern, mest som dagbok, för, att de som varit hemma, kunnat läsa hur vi hade det, vad vi gjorde osv.
Här hemma har jag skrivit, och kommenterat olika saker som hänt. Ibland det, som gjort en upprörd, eller påverkat oss på det ena eller andra sättet.
 
Mycket har jag nog skrivit om Bernts sjukdom, alla strokar han har haft, hur han mått, var han legat på för sjukhus. Även på Cypern fick han en hjärtinfarkt, blev opererad på en Amerikansk hjärtklinik.
 
Men här hemma har jag mest skrivit för min egen skull. Har alltid tyckt det varit roligt, att skriva. Skulle kanske haft ett sådant jobb där jag fått skriva, eller något liknande. 
 
Våra två Thailandresor var ju extra roligt, att skriva om. Det var ju något helt annat, en annan värld, andra exotiska upplevelser. Som jag gläds åt, att fått möjlighet, att uppleva.
 
Många "verser" har det blivit under åren, fast de inte finns bevarade. Jag har skrivit om kompisar, som slutat, vad de gjort, mm. Många verser av olika slag har det blivit på Cypern, för, att avtacka någon, eller när vi slutat vår boule-turnering och skulle åka hem.
Som sagt, jag har skrivit i alla lägen om det roliga och om tråkiga saker, som hänt i livet.
 
Nu känner jag, att det "nästan" är dags att sluta använda bloggen. Om, ni som eventuellt läser detta, ser att, nu är det "slutskrivet",då finns jag än vid min dator, men tycker inte, det är meningsfullt, att skriva för de få, som tittar in på bloggen.
 
Man är ingen kändis med många" följare", det är den stora skillnaden. Man måste skriva något "som berör" många och är intressant. Och skriva något varje dag med spänning, så, att den som läser, är nyfiken på " vad kommer i morgon!!!????
 
Jag och min make önskar alla ett Gott Nytt År 2020................. med allt vad det kan innebära.............................Ingrid