Pingst hälsning!

 
 
   Jag vill önska Er alla en trevlig pingsthelg. Även om jag ser på väderkartan, att vi skall få regn och snö på sina håll.Kung Bore och gumman tö vill inte släppa greppet, de trivs bäst när det är gråkallt och blött.
Men vi får skapa oss det där trevliga och mysiga själva. Och ute blommar träd och buskar, det är försommar i naturen.
 
Det var länge sedan jag skrev här, det har inte "poppat" upp något, att skriva om. Jag har efter ett läkarbesök fått diagnosen hjärtflimmer, förrut var det "bara" hjärtsvikt. Nu har det att göra med "elen" som håller hjärtat i en lugn rytm. Och den rytmen har blivit rubbad. Så jag kämpar emot, man vill ju hänga med ett tag till.
Medicinen är blodförtunnande, och som vanigt, hålla igång, det jag orkar. 
Så skulle man inte röka,inte dricka alkohol, och inte mycket kaffe. Dessa saker har jag nästan valt bort, så då vet jag inte vad som blir kvar. 
Får ta mina promenader, i sakta mak nu, med stavar, som balans. Men då var det en, som sa, "stavar är inte bra när man har besvär med hjärtat"
 
Då blir det väl, att ta fram cykeln, men det där, att hoppa på och av, vet jag inte hur det går nu!? Inte lätt, att bli gammal, när man måste hålla igång hela tiden. Förr fick de sitta i en gungstol och ha det bra.
 
För övrigt drar det ihop sig till fönsterputs, och så städning. Men som tur är, finns det alerta personer, som åtar sig sådant nu.
Och snart är alla vaccinerade, så vi kanske kan träffa dem vi inte sett på ett och ett halvt år. Trevligt om vi kan sitta ute i sommarvärmen och njuta av något "gott och grillat"!
 
Så här från Sala kommer många kära Pingst-hälsningar till alla. Ut i solen.................................Ingrid