Matinspiration !

 
     Ja, nu blev jag sugen på lite extra god mat, när jag kollade genom annonser från vår mataffär. Alla bilderna fick jag inte ha tydligen. Det gick inte att kopiera hit, men det hade ju blivit extra reklam!
Det ska väl slå`s på stort nu när det blir Allhelgonahelg. Och mitt i oktobermörkret kan det väl vara rätt, att kosta på lite över det vanliga i vardagsmaten.
 
Det såg gott ut med Lammfile,Kalkon eller Hummer. Så man kan bli inspirerad av annonser ibland. Men lite för extravagant för ett enpersons-hushåll. Färska fikon fick man lätt tag på, på Cypern. På vissa ställen kunde man själv plocka från träden. 
Hummer har vi nog aldrig haft i vårt hushåll, med fyra ungdomar, var det inte rätt meny. Men för en festkväll för vuxna. 
Ja, ibland har de "prickat in" rätt reklam för rätt tillfälle.
     Det ska ju vara Hallowen också, lite spökerier för barnen. Fast ibland är det inte bara barnen som "tokar" till det. Ja, allt vad vi fått från det stora landet i väster, och har anammat. Kanske på något annat sätt i Covid-tider, kan man önska iaf. jag menar det där med rena händer och avstånd.
I dag har jag varit och testat mej för Covid.19. Får svar om ett par dar! Förmodligen, negativt. Man kan inte bli smittad hemma hos sig själv, där ingen utomstående kommer in. 
Och tänk alla "pandemier" man har kämpat sig genom under åren. Asiaten, Honkong, Ryska snuvan och allt vad de hetat. Sista gången jag smittats är inte så länge sedan, det tog ca 2 månader att bli någotsånär frisk. Sedan var man imun för alla" influenser" i ganska många år. Kroppen fick ta hand om allt själv, då måste det ha bildats starka antikroppar.
 
Ja, det blev Mat och Prat det här, få se vad jag kan hitta på för extra gott åt mej själv. I detta fall kan man ta vad man själv önskar, det är bra.
I morgon blir det antagligen en Tisdags-soppa..........................Ingrid