Ett år som snart gått!

                                  God Jul och Gott Nytt År!
Det är länge sedan jag skrev här. Åren har gått med pandemi, då jag var mer eller mindre isolerad. Så har jag drabbas av, att få en mycket olämplig medicin, för hjärtat. Benen svällde upp, så de ytliga blodkärlen sprack, och benen blev missfärgade, mörkröda flammiga. Nu har det gått ett halvår, och jag är väl återställd. Sista såret har läkt. Så nu slipper jag lindade ben, och klarar mig med stödstrumpor. Tänk vad en felaktig medicin kan ställa till det. Njurarna blev fel på, och blodbrist upptäcktes, så jag fick järn intravenöst. Ingen kan man skylle på heller, en läkare kan ju inte veta hur olika människor reagerar. 
Flera resor till Västerås, men fick sedan hemsjukvård. En mycket trevlig flicka, som skötte om benen, så allt har nu läkt. Även blodprover och vaccinationer, har jag fått här hemma.  Problemet blev ju, att jag inte fick på mej skor, så jag kunde gå ut. Detta ligger bakom mej, som tur är. Nu har jag bara en "konstig känsla under fötterna". Vet inte om det ger sig eller om jag får leva med detta. som att gå på "kuddar"!
 
För övrigt går livet sin "gilla gång", man tar en dag i taget. Har gått tillbaka efter normala gängor. Bilkörning har jag fått överlåta åt dottern under den här tiden. Men här i Sala ska det väl fungera. 
 
Ett nytt barnbb har kommit till världen, en liten Linnea, som bor med sin familj i Gävle. Nu är det ingen av mina barn, som bor kvar i <Luleå. Men två svägerskor. Och en son med familj barn och barnbarn i Skellefteå. Så vi har kommit närmare varandra.
 
Slutar nu för denna gång, med att önska er alla en God Jul och ett Gott Nytt År! 
Tror, att vi önskar oss alla ett bättre år än de föregående. Att det äntligen tar slut på Pandemi och smittsamma sjukdomar.
Med glada hälsningar från Ingrid