Nytt år-nya möjligheter!

 
 
    Detta års`` 2020 sista dag. Jag har några timmar på mig, att skriva ner allt, som hänt under året. Inget "vanligt" år, mycket har hänt. Det mesta är på minussidan, men det finns alltid fördelar och nackdelar med det mesta. Så vi får tro, att något hamnar på plus.
 
Jag sitter här ensam nu, Bernt gick bort den 2maj. Det var och är fortfarande det sorgligaste för mig. Men.. alltid ett men.. jag får se det från en annan sida. Han var till åren kommen. Hade i princip varit dålig sedan år 2012, för, att inte tala om, åren tidigare, där han op. flera gånger, det började med magen, och drog med sig , det ena och det andra, i flera år. Går inte, att förklara allt. Så nu orkade han inte mer. 
Men vi fick ändå många fina år på Cypern, Orsa och Borlänge. 
Och han fick sluta sina dagar i en exotisk trädgård här i Sala.
 
Nu, många ord, att skriva om Corona-pandemi-Covid-19.Det går inte, att skriva rättvisst om detta.Alla känner till hur året varit och är. Vi har kämpat emot, var och en på sitt sätt, med isolering inte minst. Och alla, även jag, har haft en snäll människa, som handlat, och försett oss med allt det dagliga.
 
Och våra tankar går, fortfarande, med tacksamhet, till alla, som jobbat, halft livet av sig, på sjukhus och alla äldreboende.Iförda plast och övrig skyddsytrustning.
Tänk också i sommarvärmen! Vårdat och vårdar alla sjuka. 
En elloge till dem!  Går inte att räkna upp alla, men en ros skickar jag.
 
Slutar detta år 2020, med förhoppning om ett bättre och friskare 2021.
     Till alla,  Ett GOTT NYTT ÅR--2021
                                                                                                     Ingrid