Ljuv är september.....

   En rolig bild!  Nu får jag roa mej med datorn, och hitta på något, att göra. Det händer inte så mycket, som är något, att skriva om. Dagarna går, även mot höst. Men den sista tiden har vi haft "sommarvarmt", man har fått ta av jackan, många, som går i korta byxor och bara armar. Inte ens "brittsommar", det kommer i mitten av oktober.
Vintern kanske blir kortare,och pandemin verkar fortsätta.Kanske här för, att stanna? Inte, som det var i början på våren, men fortfarande får man vara på sin vakt. Inte gå för nära varandra, använda munskydd, då det behövs, och återigen, tvätta tvätta händer. Här tar jag ett varv på dörrhandtag, när man kommer utifrån, med Antibakteriell 90% lösning. Man får se om sitt hus och göra allt vad man kan för, att hålla bacillerna borta.
 
För övrigt så fortsätter livet, det känns, som man "bara är", man har inget "levande" och trevligt och spännande liv. I vanliga och normala fall går dagarna också, men då har man kunnat under promenaden gå in i någon affär och kollat lite här och där. 
Inga stora märkvärdigheter, Men det har varit lite ljusglimtar under dagen.
 
Jag trodde inte, att jag var påverkad av denna pandemi, och all ensamhet, att hålla sig borta från alla människor. Men helt plötsligt, kommer det över en.... hur har jag det, hur lever jag, hur är min vardag? Visst jag har en snäll dotter, som handlat, så, att jag fått hålla mig borta från kanske "smittsamma" människor. Men, att aldrig få ha någon gemenskap, det påverkar en mer en man tror, eller trodde, att man klarar sig bra för utan.
Så tillkommer saknaden av Bernt, mitt i allt detta.
 
Men så sakta måste det vanliga livet komma tillbaka. I förrgår smög jag in på ICA, tog bara några saker, gick inte genom hela affären. I kassan med scannern kändes det, som något nytt,"hur var det man gjorde nu?"  När jag satt i bilen, tänkte jag... jag fixade det, få se om en vecka om någon smitta hoppade på mej!?
Sorgligt, att man skall få en sådan känsla bara för, att gå in i en matbutik, få se nästa gång..................................Ingrid