Stor familj!

  
 
 Här är vi två,  eller "vi två". Några år gammalt foto, men lite bättre än fotot till körkortet tex. Men skulle vi vilja eller ha möjlihet, att samla hela släkten, så skulle det bli trångt på kortet. Har inte räknat, men många är vi.
Tänk er en födelsedagsfest tillex. när man skulle vilja bjuda in alla,  verkligen träffa alla...Ja jag vet inte hur det skulle gå, tänk er husrum(vi bor ju över hela långa Sverige), alla måste bo någonstans, så var skulle den festen vara, mat  åt alla(kanske det enklaste). Säkert mer än 100 pers, kanske ännu mer
Ja, tänk vad många vi blivit, under dessa snart 100 år.
 
Vi skulle nog få göra som kungen gjort nu, sålla bort en hel del, kungafamiljen har också blivit stor.Många barn och barnbarn. Kanske för mycket även för en kung. Han och fru drottningen har också blivit äldre. Och när det händer något i landet, som kungligheter ska vara med på, domineras bilderna av ganska många barn, små och lite större.
Och håhåjaja, vad det kostar pengar. Kungen har väl en kassakista att ta ur, men inte vi vanliga människor.  Och till slut, alla ska komma på samma dag och tid!
 
Nå nu ska vi nog inte ha någon fest, som skulle innefatta alla från norr till söder, det var bara en tanke, släkten har blivit lika stor som kungafamiljen, med alla barn. Det är som man brukar säga...... Släkten är värst!!..........................Ingrid