Vad handlar det om nu....

 
  
En röd ros för Bernt....han är hela tiden i mina tankar. Det känns som när han låg på sjukhus, och det är många gånger, från 2016.
Jag nästan tror, att om en tid eller dagar, så kommer han hem igen, som han har gjort flera gånger under den här tiden. Men han har haft ganska bra dagar, han har blivit bättre, "piggat på sej" som de säger här. Fixade till och med damsugning då och då. Hämtade post var ute med rollatorn, gick alltid ut med sopor. Vi levde ganska normalt, har aldrig haft så mycket umgänge, varit mest för oss själva. Men så kom den här pandemin och ställde till det, dagarna är sig inte lika längre. Vi blev satt i "karantän", eller vad man skall kalla det. Fick inte, eller ska inte besöka affärer, inte ens veckohandla på ICA. Det var ju något varje vecka, Bernt köpte lite spel.lotto eller trav, för, att ha något att kolla på onsdag och söndag.Ett par Sverige lotter, kanske vann vi 25 eller dubbelt upp någon gång. Bara för, att ha något att syssla med. Men även det togs från honom. Alltså hur tråkigt blev det, att inte ha minsta lilla, att se fram emot. Inte ens få kolla en lott!!
Och nu går dagarna, mycket papperjobb för mej, alla brav som kommer, allt kan jag inte. Tragglar genom alla Bernt pärmar, för, att hitta rätt papper. Där ser jag vad jag inte har behövt göra förrut. 
Men det kommer en bouppteckning så småningom, där får jag hjälp, om jag har kunnat samla ihop all data. 
Och jag har fyllt dessa dagar med, att byta till sommargardiner. Och då behövs alla fönster och inglasning putsas. En kille var här och gjorde det jobbet, blev fint.
 
Så än så länge fylls dagarna med olika saker, som ska göras.
Men det kommer sommar och höst och vinter, som jag inte vill tänka på. Nu är det bara de närmsta dagarna som gäller. 
Ingen vet när vi kan tänka på att allt blir som vanligt med det ena eller andra. Men en ljusglimt, jag har en dotter, som hjälper till med allt, och barn som ringer och frågar hur mor-san har det..........................................Ingrid