Parkering !

 
         
                     Parkering!
    Nu har jag en hel bunt papper här, som handlar om, att få ett handikapptillstånd, att parkera bilen. Två gånger har jag fått avslag,-- Du är inte nog handikappad, du klarar av, att gå en km. utan hjälpmedel, säger Länsstyrelsen--- 
Och, att få ha en bil som "hjälpmedel" det gills inte. Jag tycker, att det är mitt hjälpmedel i vardagen. Jag orkar inte bära kassar långt och samtidigt gå långa sträckor. Och att försöka åka buss eller färdtjänst är inte bra i dessa Covid-19- tider!  Och det finns ingen busshållplats på nära håll. Behöver också besöka Sala sjukhus ibland, för diverse provtagning, och läkarbesök. och Apotek.
 
Så nu försöker jag få tag i dem , som bestämmer, har ringt tre personer nu,men de är inte anträffbara. Kanske kan jag ringa någon i morgon, om hon eller han kommit "tillrätta"! 
 
Så timmarna går, av min tid. Ska försöka få ett nytt läkarintyg, av min rätta hjärtläkare. Han har varit tjänstledig i tre månader, men kommer tillbaka  första mars. Skall ringa mej den 4 mars, hoppas han gör det. Vill ha ett nytt läkarintyg. Mitt hjälpmedel nu är stavar, går bra och har bättre balans. Men , att bära kassar samtidigt är ju omöjligt, det borde tillochmed en läkare förstå.
 
Att maila till dem är inte lätt. Vem ska jag skicka till. När Länstyrelsen, Samhällsbyggnadskontor och kommunen och läkare skall handha ärendet.
Vems bord kan det vara, och skall hamna på, för, att komma rätt?
Och det hade inte med min ålder, att göra!
Kollar igen i morgon....................................Ingrid