Kojdag !

   Ja, då får jag börja om, jag kom nog åt Delete med armen. Det var inte kul.
 Jag hade skrivit, att jag har inga bilder på regn och rusk, ni ser vad det är för väder, när ni tittar ut ,inte så uppmuntrande.
Men så har vi det så "fiffigt" här i vår Boviera, man tittar bara ut åt andra hållet. Och vad ser vi där...jo en grönskande vinterträdgård. Med palmer och andra växter. Blommor, som blommar vid olika tider på året.  En buske har blommat i slutet av sommaren-höst, den har jag sett med många stora vackra blommor, på flygplatsen i Bangkock. Exotisk.
 
Rubriken här är "Kojdag", kanske ni inte hört. Men det var en granne vi hade i Borlänge, som kallade sådana här dagar för just det. Jag tänker, att man sagt det, när man jobbat i skogen, och det blev en sådan "omöjlig" och mycket kall dag, eller som i dag, eller en mycket stormig dag, då det var farligt, att vistas bland träd, som kunde blåsa omkull.
 
Men i min tid och värld, blir det, att sitta här vid datorn, med tvättmaskin, som surrar.
Så har jag en  del papper, som ska fyllas i eller skrivas, och sedan skickas till Försäkringbolag mm.mm Nu är det i slutet av allt pappersarbete med denna bouppteckning. Jag kan säga nu, det är inte bara en sak, som ska "handhas"!
 
Snart kan vi börja "fixa" inför julen. En jul, som inte blir lik något annat, vi varit med om. Vi får ta det, som det kommer, med alla restriktioner. mej påverkar det inte mycket, håller mej hemma, och på avstånd från nästan alla. som man gjort sedan i början på detta år. Man är van.
 
Men man undrar ...varför blev det så här, vad eller vem gynnar det...............................Ingrid