Trettondagsafton 2023

 
 
    Det var länge sedan jag satte mig vid datorn, fick vänta ett bra tag, innan den,vaknade. Jag känner inte ens igen utseendetDen har ändrat sig med tex. storlek på bokstäver, och radavstånd.
 
Jag har inte betalat något på länge, så den behöver nog uppdateras! 
 
Men hur som helst, så är det Trettondagshelg nu, den sista av julhelgerna. Så nästa vecka får jag ta bort allt julpynt. Alla tomtarna ska packas ner i de gamla julkartongerna och ställas upp i förrådet.
 
Men vi går mot ljusare tider, sakta men säkert kommer våren närmare, även om det tar tid, innan vi kommer in i riktiga våren.
 
I några år har vi kämpat oss igenom Corona-pandemi, som har utvecklats till lite olika smittformer. ännu håller det i sig, så vi får fortsätta med vaccinationer, och avståndestagande, för, att inte tala om allt handtvättande.
 
Ett nytt år har vi firat, med lite raketer men inte lika mycket, som förr. det har blivit ett nytt år ändå.
 
Någon annandagsrea, för mej blev det inte, fast jag skulle verkligen behövt, som man säger, fått en ny "garderob"! Jag har slitit p det gamla i flera år nu. Jag har inte haft det så lätt att gå i affärer, under en tid. Får sikta in mej på vårnyheter, då det går lättare, att vistas ute. Kan bekänna, att jag har svårt med andningen när det är kallt.
 
Ett nyårslöfte har jag infriat, börjat om, att sitta och trampa på motion-cykeln. ska försöka med varannadag till ,att börja med. Få se hur länge nyårslöftet håller i sig!
 
Nu skriver jag inte mer för denna gång, få se om dett funkar, om datorn är snäll och "lyder" mej!?
 
Ha en trevlig helg ,så kanske jag hör av mej när "oxveckorna" börjar.......................Ingrid