Vårstädning i Corona-tider!

                                       Vårtulpaner i rabatten !
 
   Denna vecka har jag "fördrivit" tiden med, att vårstäda, fortsätta..... Har först gått över rummen, även alla väggar. Ja, det har emellanåt blivit promenader i solen.  I går och i dag köket, nästan alla skåp..Vanhelgat vilodagen!  Men som pensionär kan man vila lite då och då när det behövs.
För nu handlar det om, att få tiden, att gå, på ett tråkigt sätt,  fast städning kommer man inte ifrån. Och i dessa tider, törs vi inte "ta in" en främling, att städa. Virusen kan "lura" var som helst.
Och till råga på allt eläde har maken fått ont i sidan av bröstkorgen. Vet inte om det är sviter efter ett fall i februari.?? Och än "jäkligare kan det vara, tidigt i morse, föll han i hallen, snubblade på något vis, är lite ostadig. Så ont blev värre.Fick en gång till ringa på hos granne tidigt en söndagmorgon. Han lyckades få min man på fötter.  Men har nu ännu mer ont!!  Jättesnäll granne!!
Det var inte nödvändigt att spä på det onda! Lite typiskt!  Så i morgon måste vi kontakta Vårdc. och helst, höra om någon kan komma hit och "se vad det onda är".  i dessa dar vill vi inte, att han måste in på röntgen eller så. Värsta ställen att gå till.  och i vår "riskålder".
 
Annars blommar lilla SALA så vackert på många ställen,träd och vårblommor. Något, att glädjas åt.
Nå, i morgon fortsätter vårstädningen, lite kvar i köket.
 
Men så behöver vi "se bättre ut" alltså alla fönster behöver verkligen putsas, efter vinterns "härjningar"! Särskilt den inglasade balkongen. Men törs vi ta hit en fönsterputsare, det är frågan, får fundera till i morgon.........................Ingrid