Det var länge sedan!

 
   
           
   Vårrapport!
Det var länge sedan jag skrev här,känns ovvant. Har nog glömt bort hur det var,åren och månader har gått. Jag "drabbades" av fel medicinering, och har hjärtsvikt. Benen svällde upp och missfärgades. Men som tur var, fick jag hemsjukvård. En snäll sköterska, som kom hem två gånger i veckan.Fantastiskt att sånt finns, hemsjukvård. De kom också hem och tog alla prover och vaccinationer. Jag kunde ju inte få på mej skor, benen var lindade. 7 besök på hudavd. i Västerås dessutom. Sen orkade jag inte mer, så då tog Sala medicinmottagning vid. Bra läkare och en enastående sköterska, som kom hem.  Konstaterades, jag hade blodbrist och njurarna hade påverkas av fel medicinering. Men jag fick en påse "järn", och allt blev genast bättre.
 
     Så nu gäller det att hålla igång, när man "är på banan igen!"  Våren är på väg, sol och värme hoppas vi på. 
Så efter pandemin, som kändes bra, att den lämnat oss, det värsta iaf, då sätter en arg"granne" igång med krig, i ett grannland. Han kan inte nöja sig med sitt stora land, utan vill helst ha hela Europa. Vansinne är vad det är. Så många oskyldiga människor, som drabbas. Jag vet inte vad jag skall använda för ord, allt är ofattbart. Och vi blir "delägare" genom TV, i direktsändning.
 
Jag minns andra Världskriget, fast jag var barn då. 6 av åren i skolan var det krig ute i världen. Pappa satt och lyssnade på radion, men som barn kunde man inte föreställa sig vad som hände.
Så med detta krig, som är nu, minnen man har, allt kommer tillbaka.
 
Nu ber vi om och önskar, att allt detta får ett slut.......................
 
Önskar alla en vacker och fin och fredlig vår, till alla våra grannländer!
............Ingrid                                                        
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                    Vårrapport!