Världen har förändrats.

 
 Hej, nu är man rustad för Virus-angrepp! Sen får man hålla sig hemma också.... ja inte sitter jag hemma i lägenheten så här, men man kan ju skoja lite mitt i allt allvaret.  Kanske tar jag mig till affären.... vet inte?
Kan ju inte bara tänka på sig själv, i detta heller. Skulle oturen vara framme så har jag ju en make, som också är i riskconen. Verkligen, olika "fel", dessutom har han ingen mjälte, och den har ju en viktig funktion att fylla.
 
Ja, dagarna går, en i taget, det blir lite enahanda. Fast för oss blir det inte så stor 
omställning. Vi umgås ju inte något nämnvärt med grannarna. Man ses ibland när man går ut och in, byter några ord, om det ena eller andra. Inne är det för mej de vanliga sysslorna, som ska göras. Veckans "höjdpunkt är väl tisdagar när vi åker och veckohandlar.och "inhöstar" pensionärernas 5% på handeln. Men då brukar det vara rätt trångt det är många, som vill ha billigare mat.... det är det som är "poängen"!
 
Men nu ska vi helst inte gå någonstans där det är folk, så man får respektera det och tänka på hälsan
 
Och nu detta med klockan, tidsomställningen, som vi inte gillar. Så nu försöker man ligga och dra sej till tiden har blivit något sånär normal. Den gamla väckarklockan är min vän och visar "rätt" tid, alltså efter solen. Och det spelar ingen roll om klockan i köket envisas och vara "med sin tid" jag äter frukost och gläds åt solen som lyser in, från trädgårdssidan.
Och har en evig önskan, att detta skall vara sista året, som klockorna tvingas, att visa "fel" tid............................Ingrid