Bilder!?

 
 Så gick det med mina nya bilder. Det blev fel, hur jag än försökte. Fel på Datorn eller mej!?
Vi har fått vinter ett tag igen. En fin dag med sol och blå himmel, och svag vind. Hade varit fint med en vårpromenad. Men solen, som nu börjar vara ganska varm, smälter snön, så det blev halt ute.Jag väntar trots allt till en annan dag, orkar inte gå runt med klumpiga halkskydd. Man har vant sej av med snö och halka ganska länge nu, så det känns jobbigt.
 
Vi har kommit genom en "host-förkylning", det var rätt tröttsamt. Man får vara glad, att det inte handlar om "Corona-virus"! Som nu också kommit till Sverige. Ja, varför inte,svenskar är numer ett resande folk. Många kanske inte vet, att de bär på viruset, känner sig inte sjuka. Men man kan tycka, att det borde vara 1000% koll vid gränserna. Detta är ju inte en "harmlös" influensa. Yngre människor, som är friska för övrigt kanske klarar viruset, men vi lite äldre, som har olika åkommor, får hålla sig ganska isolerade, hjärtat tål inte sådana påfrestningar!
 
Bernt håller på, att återhämta sig från förkylning och en ev. tia-attack. Röntgen i går visade inget, men något är det, som hänt. Inte första gången i hans liv! Med flera strokar bakom sig. bl. annat.
 
Men vi gläds åt våren, som är på väg, lökväxter har ju redan stuckit upp.
 
Ja, så var det detta med bilderna,får det inte alltid att funka. Skulle gått en kurs för några år sedan, när man kom ihåg något!  Men åren har gått.........................Ingrid