Glad påsk!

  
  
 
                                           Glad  Påsk, åt alla!
   Detta år, får vi fira påsken med bara dem vi brukar träffa. Undvika att träffa dem vi inte umgås i vardagen, bara vara med familjen. 
Pandemin är inte på långa vägar över, tro inte det, Vi ska, som vanligt hålla avstånd, tvätta händer, och alla de försiktighetsåtgärder vi vant oss med. Även unga människor. 
Jag är nu lyckligt lottad, har fått båda vaccinsprutorna.Det gick bra, men andra gången fick jag ordentligt ont o hela armen. Fordrade 6 alvedon, jag som nästan aldrig tar värktabletter.
Så nu är man redo, att fira påsk, fortfarande på två pers. Men kanske om 14 dagar, att jag vågar mej in i någon affär och se vad de fått in för nya vårkläder. Allt sådant har jag vant mig av med.
 
Och bilen känner nu av, att det våras, sommardäck, varav 2 nya, tvättad in och utvändigt, fint! Men det har nu regnat ett par dagar, så utvändigt är den grå, som vanligt! Ja, färgen är ju grå, håller med lorten, som man sa förr.! 
Nu väntar jag bara på sol och värme, men först ska vi ha aprilväder.
 
Och alla ni snälla påskfirare, som går i affärer, använd munskydd........... om inte annat för er egen skull................
Vi kan väl hjälpas åt att hålla smittan borta så gott vi kan..................Ingrid